7.3.2019

Trygg finansiering och långsiktigt samarbete

Pålitlighet och trygghet är nyckeln till framgång!

OPR-Företagslån förmedlar en effektiv och smidig finansieringslösning. Bakom det arbetet ligger en väldigt viktig kärna i vår verksamhet - relationerna mellan OPR-Företagslån och dess kunder.  En god relation mellan två parter är nyckeln till ett tryggt och pålitligt samarbete, som med tiden även får chansen att utvecklas till något långsiktigt. Vår filosofi är att att goda relationer byggs genom respekt mellan två parter. Det viktigaste verktyget till denna typ av respekt är i vår mening ärlighet och transparens.

Det är för att främja detta som vi på OPR-Företagslån jobbar med helt öppna kort i vår prissättning och vår kommunikation. Vår avsikt är inte att ge våra kunder något initialt lockpris, slänga över en offert på det tredubbla och hoppas på en kortsiktig affär. Vi visar dig svart på vitt vad det kostar så att du kan planera, analysera och utvärdera ett eventuellt och, förhoppningsvis, långsiktigt samarbete. Det är med den ärligheten och respekten mot våra kunder som vi bygger vår verksamhet och våra relationer.

Vi vill ha samarbeten med kunder som 1)förstår prissättningen, 2)ser ett mervärde, om det så är en långsiktig finansieringslösning eller som en snabb och trygg åtgärd i samband med ett temporärt problem eller en brinnande utvecklingmöjlighet. 

Du vet vad du får och du får det idag!

Med trygghet och ärlighet bygger vi en relation med vår kunder där de vet precis vad de kan förvänta sig av oss och vad vi förväntar oss av våra kunder. Med år av erfarenhet inom branschen gör vi snabba och trygga beslut så att våra kunder kan nå sin fulla potential. 

Mvh,
OPR-Företagslån
 

kr

Lånebelopp för litet
  • Månatlig återbetalning:
    kr
  • Totalt att återbetala:
    kr
Ansök här

Avgiften är ett exempel. Den faktiska månadsavgiften baseras på en helhetsbedömning av ditt företag.

01.06.2020
Som bekant så är det fortsatt turbulenta tider för småföretagare och inga tydliga svar på... Läs mer…
16.10.2019
Tillfälliga driftstörningar Dessavärre upplever vi tillfälliga driftstörningar som kan förlänga... Läs mer…
21.08.2019
Kick-off med jobbet? Semestertiderna rör sig mot sitt slut och de flest verksamheter är tillbaka på... Läs mer…
28.05.2019
Även väl fungerande företag kan stöta på temporära, säsongsberoende och återkommande utmaningar.... Läs mer…