16.6.2020

OPR-Företagslån inför avgiftsreduktion

Det har varit en speciell tid under 2020 och många följer fortsatt utvecklingen noga. Extra utmanande har det varit för företagare runt om i landet som drabbats mer än andra. OPR-Företagslån har sedan starten 2015 arbetat nära de små och mellanstora bolagen som många anser vara navet av samhällsekonomin. Genom att bistå med smidig finansiering har utmaningar övervunnits och företagare kunnat göra verklighet av sina ambitioner.

Till följd av den situation som uppstått så erbjuder OPR-Företagslån nu en avgiftsreduktion på 20 % av alla beviljade företagslån. Det innebär att när lånet slutbetalats så görs en återbetalning på 20 % av de avgifter som inbetalats. Den enda motprestationen är att alla inbetalningar görs i tid. Erbjudandet gäller från och med den 11 juni.

Målet med avgiftsreduktionen är att skapa en finansiell trygghet för de många företagare som just nu upplever en utmanande period. OPR-Företagslån vill i högsta möjliga mån hjälpa till med vetskapen om att även denna turbulens kommer att gå över. Genom avgiftsreduktionen möjliggörs en positiv utveckling för de driftiga företagare som bygger Sverige.

  • Företagslån upp till 500 000 kr
  • Återbetalningstid 1-18 månader
  • Avgiftsreduktion på 20 %
  • Besked samma dag

Exempelvis så kan en restaurang som påverkats negativt under 2020 behöva stöttning för att täcka sina kostnader fram tills att situationen lättats upp. Efter att ha analyserat de möjliga alternativen bestämmer sig verksamheten för att ett företagslån är den bästa lösningen. Företaget ansöker då om ett lån om 250 000 kr under 18 månader vilket blir beviljat. Med ett sådant upplägg får verksamheten därmed en återbetalning på 25 718 kr när lånet är slutbetalat. På så sätt kan andra aspekter av verksamheten fokuseras på samt att det ger en trygghet inom organisationen. Detta erbjudande gäller enbart vid färdigställt överenskommet låneavtal. Räkna fram ditt lån med avgiftsreduktion här.

För OPR-Företagslån har alltid kommunikation varit centralt. Alla aspekter av produkten ska vara tydliga och transparenta. Låntagaren kan låna upp till 500 000 kr och få ett besked samma dag. Återbetalningen sker smidigt och kan gälla i upp till 18 månader. OPR-Företagslån använder inte ränta utan en fast månadsavgift i återbetalningen. På så sätt är det alltid samma månadsinbetalning vilket förenklar verksamhetens framtidsplanering och beräkning av kassaflödet. Det är därmed en smidig lösning för verksamheter med en temporär likviditetsbrist. Det kan även möjliggöra andra ambitioner som framtida expansioner.

kr

mån

  • Månatlig återbetalning:
    kr
  • Totalt att återbetala:
    kr

Kundtjänst

Öppet vardagar 07:00-17:00
Telefon
08 501 006 60
Öppet vardagar 07:00-17:00
E-post
kundservice@opr-foretagslan.se
   
   
16.06.2020
Det har varit en speciell tid under 2020 och många följer fortsatt utvecklingen noga. Extra... Läs mer…
01.06.2020
Som bekant så är det fortsatt turbulenta tider för småföretagare och inga tydliga svar på... Läs mer…
16.10.2019
Tillfälliga driftstörningar Dessavärre upplever vi tillfälliga driftstörningar som kan förlänga... Läs mer…
21.08.2019
Kick-off med jobbet? Semestertiderna rör sig mot sitt slut och de flest verksamheter är tillbaka på... Läs mer…